Entrar


Reoganitza l'oficina i cuida de la salut dels teus empleats: tres passos per a fer-ho

29/07/2020

En la situació que s'està vivint actualment una de les grans incerteses que hi ha és el com organitzar les oficines per a evitar la propagació del virus. En *Aluvidal, fusteria d'alumini a Saragossa, fabriquen tot tipus de divisions d'oficina adaptant-se a les necessitats de cada client i els espais de treball que necessiten separació en àrees.

Les oficines són els espais que més canvis estan patint per a adaptar-se a la situació actual i a les seues necessitats, sent imprescindible dissenyar una nova distribució de manera segura, còmoda i òptima per al treballador i l'amo de l'empresa.

Les divisions d'oficines són perfectes per a donar-los aqueix toc de privacitat als espais sense tindre en compte la grandària de l'empresa i que s'integren perfectament al disseny i estètica de l'oficina. Hi ha de diferents tipus: amb o sense portes, modulars, de vidre o mixtes però les més recomanades són les mampares d'alumini que s'adapten perfectament a qualsevol mena d'entorn.

Com organitzar l'oficina i optimitzar el seu espai?

Garantir la salut és l'objectiu principal de col·locar divisors perquè tots els treballadors puguen estar en el seu lloc físic de treball augmentant la seguretat i optimitzant els recursos a més d'augmentar la privacitat d'aquests dins de l'empresa.

El primer pas és valorar quines àrees de l'oficina cal dividir. El recomanable són les àrees de treball com a divisió: administració, recursos humans, finances, gestió pròpia… per a poder optimitzar el treball i augmentar la productivitat estant les persones implicades en una àrea en un mateix espai ja que han d'estar en contacte en el seu dia a dia.

El segon pas és decidir quin tipus de divisions necessita l'empresa, des de les visibles i completes fins als separadors d'alumini en el sòl per a diferenciar les zones. La solució intermèdia és el més recomanable sense tancar els espais, però si marcant una “barrera” entre ells. Així, s'evita que aqueix espai es convertisca en un aïllat perquè els treballadors no senten sensació d'aclaparament. La millor solució és l'alumini combinat amb vidre translúcid.

Finalment, cal mesurar la distància entre taules abans de col·locar-les per a valorar tots els aspectes relatius a l'espai mínim vital i a la salut dels treballadors i, a més, saber si es necessiten mampares anticontagi, ja que si s'apliquen els divisors potser no és necessari si es respecta la distància de seguretat en oficines que no són de cara al públic.

Consulta la notícia original ACI

962457627
Marquesa de Montortal, 54
- Carcaixent
(Valencia)
adlaytocarcaixent@gmail.com