Entrar


imagen seccin

Noticias

Què faig si rebo un ingrés indegut per haver estat en un ERTE?

Es tracta d'un ingrés indegut fruit del col·lapse administratiu que pateix en els últims mesos el Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) Continuar llegint »

La demanda de la formació a distància augmenta un 10% en el primer semestre de 2020

El nombre d'estudiants d'FP de salut com a “Auxiliar d'Infermeria” i “Farmàcia i Parafarmàcia” es duplica respecte al 2019 Continuar llegint »

Aquesta setmana acaba el termini per a optar a 756 places d'ocupació pública, 6 borses de treball i 5 beques formatives

Aquesta setmana acaben els terminis de presentació per a optar a més de 750 places d'ocupació pública per a treballar en l'Administració Estatal, Local o Autonòmica. A més, 6 borses de treball i 5 beques de formació. Continuar llegint »

La formació, pedra angular de tot projecte emprenedor

La inversió en un projecte emprenedor comença amb la formació Continuar llegint »

Reoganitza l'oficina i cuida de la salut dels teus empleats: tres passos per a fer-ho

Valorar les àrees a dividir, decidir el tipus de divisions necessàries i controlar la distància entre taules amb precisió, claus per a una correcta organització de l'oficina Continuar llegint »

Set claus per a mantindre la productivitat treballant en remot

El focus, l'ordre, la rutina, la missió, el temps, el ritme i l'assertivitat són els requisits fonamentals si volem incrementar la productivitat laboral Continuar llegint »

El control dels rebrots en empreses amb la volta a l'oficina

L'empresa espanyola de biotecnologia Eurofins Ingenasa analitza les diferents eines i metodologies de seguiment que poden adoptar les organitzacions per a detectar possibles riscos i prendre les mesures adequades per a la seua contenció Continuar llegint »

Cerques empre? 7 errors que sols cometre en fer el currículum

Si per més que l'intentes no l'aconsegueixes, això és que alguna cosa estàs fent malament. Una gran experta del món dels Recursos Humans ens trau de dubtes Continuar llegint »

Les ocupacions de noves tecnologies sense atur i amb els sous més alts

Les professions més demandades per les empreses estan relacionades amb unes carreres molt específiques que els estudiants espanyols ja poden triar. Continuar llegint »
962457627
Marquesa de Montortal, 54
- Carcaixent
(Valencia)
adlaytocarcaixent@gmail.com