Entrar


Les cinc ocupacions que seran més demandats en el futur segons Linkedin

14/07/2020

Linkedin, una xarxa social enfocada a l'àmbit laboral, ha creat un *ránking amb les cinc ocupacions que tindran una major projecció i demanda en el futur. Aquests es troben majoritàriament en sectors com el màrqueting, la tecnologia i les vendes.

El primer treball que figura en la llista és el de *copywriter, un professional del màrqueting que es dedica a escribir.su labor principal és la redacció web, la qual inclou el SEU, és a dir el posicionament en cercadors de la pàgina. Una altra tasca és el mail màrqueting que consisteix a captar clients o subscriptors a través de missatges de correu. Finalment, un *copywriter també s'encarrega de portar els blogs de les empreses que serveixen per a projectar una imatge.

Tot el seu treball està orientat a la venda. Javi Pastor, director de l'escola Big bang *Conversion: "El *copy ajuda al lector a entendre què fem, què venem o què podem ajudar-lo a solucionar, i ell, amb tota aqueixa informació, pot decidir".

Cecilia Casals, especialista en màrqueting de l'escola *Clouds *Academy, explica que "per a impulsar una marca i acostar-la als objectius marcats en la societat global, és fonamental saber manejar les tècniques del màrqueting digital". A tenor d'aquesta necessitat s'imposa l'ús del professional del màrqueting online.

NOUS CLIENTS

En aquest cas, al contrari que amb el *copywriter, la labor no està tan enfocada en la redacció. El lloc requereix habilitats analítiques i tàctiques que s'empren per a ajudar les marques a créixer aconseguint nous clients. Això fa que siga responsable de dissenyar i implementar les estratègies de marca i de continguts de l'empresa en el pla digital.

Una altra ocupació que ha aconseguit gran notorietat recentment és el gestor d'afiliats, encara que Juan *Elices, fundador de Monetitzats, creu que "la figura del Gestor d'Afiliats no és una moda passatgera. Res té a veure amb algorismes, sistemes de publicitat en auge o tendències", ja que assegura que treballen "utilitzant el poder de les relacions, la tècnica de màrqueting més antiga i potent del món que ha funcionat i funcionarà sempre". La feina de casa són la gestió i el tracte amb els afiliats, així com la cerca de nous socis.

El següent perfil, que té a veure amb l'autoocupació i s'inclou en el digital, és el *closer de Vendes. La seua labor és tancar vendes d'alt valor en qualsevol sector o àmbit, i en els últims anys s'està convertint en una peça clau en les empreses.

Finalment, Linkedin assenyala la professió del Optimizer Manager. Guarda gran relació amb les noves tecnologies, ja que el seu propòsit és millorar el rendiment de les pàgines web a través d'estratègies de màrqueting, disseny i SEU.

Consulta la notícia original ACI

962457627
Marquesa de Montortal, 54
- Carcaixent
(Valencia)
adlaytocarcaixent@gmail.com