Entrar


Descobreix quines seran les ocupacions emergents més demandats aquest 2021

22/02/2021

Els canvis en el mercat laboral són una realitat i és que un sector que hui pot ser tendència, demà apareix una revolució i un sector es converteix en el rei del mercat. Si estàs pensant a muntar un negoci o fins i tot per si estàs buscant treball, a continuació t'oferim alguns dels sectors més emergents per a enguany, els quals estan influenciats majoritàriament per la tecnologia.

Anàlisi de dades

Sobretot, el grup dels professionals relacionats amb salut i les cures registrarà un creixement del 37% per a l'any 2022, tal com ha oferit el Fòrum Econòmic Mundial i, sobretot, el perfil dels metges és el més sol·licitat. Sobretot, aquesta sol·licitud de més mèdics es deu a l'envelliment de la població.

Això sí, els metges ja no són com abans i han d'anar més enllà de la seua labor sanitària, adquirint, cada vegada, més competències digitals, d'Intel·ligència Artificial i d'anàlisi de dades.

Customer Success

El comerç serà part important en 2021 i els especialistes en *Customer *Success seran molt demandats. En concret, els departaments d'èxit del client van créixer un 70 per cent de 2018 a 2019 en alguns països i aquest és un dels tipus de professionals que més demanda tindran enguany.

Per exemple, en el sector del casino, un professional de *Customer *Success és el que manté el contacte amb els clients d'una empresa, assegurant així que l'experiència del client amb el producte o servei siga perfecta.

Representant de Desenvolupament de Vendes

Aquest tipus de professionals ha crescut un 40,67% i és un tipus de professional que, bàsicament, analitza les necessitats dels clients, s'orienta a les vendes, defineix models de negoci que maximitzen les vendes i genera valor per als clients i és un pilar fonamental per a les empreses i requereix tindre capacitats comercials, tècniques i socials.

Consultor de Cloud

Cada vegada són més els usuaris i empreses que emmagatzemen gran quantitat d'informació en el Núvol. Això ha generat un augment en la demanda d'un nou tipus de perfil laboral com el de consultors *Cloud, que és una professió la demanda de la qual ha crescut més d'un 48%. Sobretot, són molt sol·licitats en alguns sectors com a TIC, Màrqueting o Consultoria. I les principals habilitats que ha de posseir són coneixement de *TIBCO *Businesssworks, *DevOps, *Cloud *Computing i *Amazon Web *Services, entre altres sistemes.

Instal·ladors solars

Cada vegada més existeix *na major demanda d'instal·ladors solars i és que, per exemple, segons dades del Fòrum Econòmic Mundial, el volum d'ocupació per a aquesta mena de perfils creixerà però no a curt termini sinó més aviat a llarg, alguna cosa que succeirà quan les polítiques econòmiques mediambientals es consoliden.

Intel·ligència Artificial

El sector de la Intel·ligència Artificial és una de les principals apostes en línia en els negocis que es desenvolupen en Internet. Els professionals especialistes en Intel·ligència Artificial són presents en sectors econòmics relacionats de manera directa amb les TIC i la programació informàtica. Encara que té més presència en altres àmbits com a telecomunicacions, consultoria de gestió, Internet i educació.

Consulta la notícia original ACI

962457627
Marquesa de Montortal, 54
- Carcaixent
(Valencia)
adlaytocarcaixent@gmail.com