Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


Cursos

Estat del curs: Finalitzat

Píndoles per a l'ocupació

Comercio y Marketing

Presencial

Centre de Promoció Econòmica

Activa't per a l'Ocupació: Càpsules Formatives
Crea el teu propi itinerari a mesura participant a les càpsules que més necessites i t'interessen.
 

Bon dia:

Tenim bones notícies. Durant els dies 18, 19 i 20 d'Octubre t'oferim l'oportunitat de formar part d'un projecte innovador “CREIX PER A l'OCUPACIÓ”, especialment en l'àmbit de l'esport, que et permetrà al costat dels propis empresaris, buscar una forma diferent d'ampliar les teves possibilitats en la cerca activa d'oportunitats i ocupació. És un projecte participatiu i col·laboratiu, que s'adaptarà a tot moment a les necessitats dels participants, quant al contingut i organització de les sessions, que dura 4 hores diàries.


Si vols més informació o vas inscriure perquè les places són limitades, pots posar-te en contacte amb nosaltres en el telèfon 962457671, o bé a través del correu electrònic adlaytocarcaixent@gmail.com.

Primera sessió:  "Orienta’m" Coneix el mercat de treball a Carcaixent, quines ofertes hi ha avui en el sector que t'interessa, si vols descobrir de què pots treballar, on formar-te per millorar el teu perfil o com continuar la teva recerca de feina.

Segona sessió:  "Sóc Més que un CV I" L'actitud ho és tot, per això hem de despertar a la motivació ia la vitalitat, si millores la teva autoestima, millores teves possibilitats.

Tercera sessió:  "Entrevista’m" Què et pots trobar en acudir a una entrevista de treball? Com t'has de comportar? Què és millor dir o no ...? Dinàmiques de grup: què són i com enfrontar-les? Experiències reals i joc de rols per aprendre realment com presentar una excel·lent entrevista.

 

Estar empadronat en Carciaxent, tenir disponibilitat i actitud.

18/10/2017

20/10/2017

20 horas

dimecres, dijous i divendres de 8 am a 12 m

40

25/09/2017

03/10/2017

962457627
Calle Marquesa de Montortal, 54
46740 - Carcaixent
(Valencia)